Marta Colpani toont de Amsterdamse ruimte

Distance in Words M. Colpani CREDITS: Peer Paper Platform / Marta Colpani

In “Distance as time, distance as sound, distance as words” laat Marta Colpani in één installatie en een ruimtelijke verhaallijn zien hoe zij en deelnemers aan haar workshop de ruimte in Amsterdam ervaren door fysieke afstand in de stad te verkennen. Het project is onderdeel van haar residentie in het Open Atelier van Peer Paper Platform en wordt ondersteund door het AFK.
In haar werkproces heeft Colpani zes personen uit verschillende disciplines uitgenodigd om te onderzoeken hoe hun identiteit zich verhoudt tot hun woonstad, Amsterdam. Ze onderzochten het bewegen zelf als ruimte en het lopen in de stad als een vorm van gesprek. Deelnemers aan de workshop zijn kunstenaars, etnologen, schrijvers, videomakers én bewoners van Amsterdam: naast Marta Colpani zelf deden Elisa Fiore, Esther Brakenhoff, Dorin Budusan, Leslie Newhall, Liesbeth Wiegers en Annemarie Cilon mee.

De expositie loopt tot en met 29 augustus van donderdag tot en met zaterdag van 10:00 – 18:00 uur en op zon-  en maandagen van 12:00 – 18:00 uur.

BRON: Persbericht Peer Paper Platform

Lees ook:Kerstkaarten maken in de sfeer van Anton Pieck
Lees ook:FashionWeek in Van Gogh Museum
Lees ook:Stedelijk Museum en MTV werken samen
Lees ook:Lenneke van der Goot wint EposPress Tekeningen Prijs 2014
Lees ook:FOAM verwelkomt Dana Lixenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>