Tweede editie Spoken Art in Brave Hendrik

Spoken Art, een gesprek over kunst CREDITS: A Happy Family

Op 21 maart vindt de tweede editie plaats van Spoken Art, een avond waarop zes kunstenaars vanuit diverse disciplines hun werk tonen en verklaren. Met korte, verrassende presentaties delen zij hun inspiratie met het publiek en geven hen zo een unieke kijk in hun werkproces.

Spoken Art, geïnitieerd door A Happy Family, beleefde in 2014 een succesvolle en drukbezochte eerste editie. Op veler verzoek biedt AHF in 2015 opnieuw een podium aan zorgvuldig geselecteerde creatieven. De avond wordt compleet gemaakt met het optreden van de Playground Zer0 DJ-set. Voorafgaand aan het programma, dat om 21.30 uur begint in café-restaurant Brave Hendrik, kan hier genoten worden van een speciaal menu.

De toegang is gratis.

Lees ook:Ontdek de kunst van fotografie op Olympus’ Playground
Lees ook:Creatieve jeugd komt samen bij Zinnema
Lees ook:Blikopeners Stedelijk Museum presenteren Friday Night
Lees ook:Winnaar Kunstbende exposeert in Stedelijk Amsterdam
Lees ook:Kunst op YouTube: de pure emotie van Zoë

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>