Beleef de Kunstschouw 2016 in Zeeland

Poster Kunstschouw 2016 CREDITS: Kunstschouw

Van 11 tot en met 19 juni is in Zeeland de Kunstschouw te volgen. De Kunstschouw is een route met hedendaagse kunst van allerlei pluimage. Maar ook met dit jaar ligt daarbij een focus op poëtische en kinetische kunst, met kunstenaars en de kunst van deze kunstenaars op privé-locaties die alleen tijdens de Kunstschouw voor publiek geopend zijn. Oude kerkjes, boerenschuren en landgoederen vormen in deze 23e editie een stralend decor voor de Kunstschouw. De Kunstroute voert je langs een route in de westhoek van het eiland Schouwen, waarbij de route op zichzelf al een feest is om op de fiets of eventueel per auto te bereizen. Denk aan een laag polderlandschap onder hoge wolken, brede duinen, diepe bossen en zee met strand.

Voor de komende drie jaar heeft de Stichting Kunstschouw Westerschouwen een forse financiële impuls gekregen van de Stichting Renesse. Hiermee kan op grotere schaal hoogwaardige hedendaagse kunst worden getoond, zoals grote werken en bijzondere kunstvormen vol beweging. Voor alle informatie en de route is er een tijdschrift beschikbaar. Dit full color Kunstschouw magazine is verkrijgbaar bij VVV’s in Zeeland en via de website.

BRON: Persbericht Kunstschouw via Perssupport.nl

Lees ook:De Kunstschouw verbindt hedendaagse kunst met Zeeuwse cultuur
Lees ook:Kinderkunstweek in het Zeeuws Museum
Lees ook:185 kilometer lange kunstroute
Lees ook:Roze Kunst Route in Eindhoven
Lees ook:Stichting Van Achterbergh-Domhof geeft bijdrage aan diverse musea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>