KOP presenteert nieuwe generatie kunstenaars met verkoopexpositie UNLOAD

Het behang van Lotte Dirks CREDITS: KOP

De Bredase kunstinstelling KOP had al jaren een fysieke shop waar ze werk van jonge designers en kunstenaars verkochten. Afgelopen zomer vonden ze het tijd om het roer om te gooien. De fysieke shop verdween en vanaf nu is de KOPshop online te vinden en minimaal twee keer per jaar op locatie met een nieuwe collectie. Op 18 december om 15.00 uur vindt de lancering van de vernieuwde KOPshop plaats met de collectie UNLOAD in Brandpunt, Breda.

UNLOAD presenteert een nieuwe generatie kunstenaars en ontwerpers die rust en comfort opzoeken en willen delen. Een reactie op de prestatiemaatschappij die zich kenmerkt door hoge druk en versnelling. Het is tijd voor ontspanning en reflectie. Niet opladen, maar ontladen. UNLOAD toont mooie prints, lichtobjecten, sieraden, woonaccessoires en meer moois van jong talent. En alle producten zijn te koop!

UNLOAD is een project van KOP. Onder de noemer KOPshop presenteert zij minimaal 2 keer per jaar een speciaal geselecteerd aanbod van producten van jonge kunstenaars en ontwerpers. Deze wordt gelanceerd met een expositie, waarna de werken te koop zijn via de webshop en gepresenteerd zullen worden op beurzen en festivals. De opbrengst van de verkoop gaat naar de makers en wordt geïnvesteerd in productontwikkeling van nieuw talent. Kunstenaars die onder andere hun werk verkopen zijn: WOLFJEWELS, Malou Cohen, Turina, Puck Dieben, Laura Bin, Lotte Dirks, Roel van Eekelen, Tomas Schats, Noortje de Keijzer, Marie Britt van Hove, Iwan Smit, Maurice Nuiten, Merel Cremers & Lisa Jongerius.

De openingstijden zijn als volgt:

Opening: Zondag 18 december, 15.00 uur t/m 17.30 uur

Locatie: Brandpunt, Reigerstraat 16, Breda

Openingstijden: maandag-vrijdag: 9.00 uur t/m 17.30 uur
zaterdag: 12.00 t/m 17.30 uur

BRON: Persbericht KOP

Lees ook:Pop-up STOOR: winkel en galerie voor de nieuwe generatie
Lees ook:Breda in de ban van de Cultuurnacht
Lees ook:Kunst in de pop-up: Choices of Chanon
Lees ook:Get a Grant: voor beginnende kunstenaars
Lees ook:Mini-TEFAF in Breda: ART BREDA 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>