Ikvind.je biedt jonge kunstenaar nieuw platform

Wie breng jij van de kaart? CREDITS: Ikvind.je

Werk van aanstormend designtalent, de meest persoonlijke wenskaartjes van Nederland. Dat is het recept van Ikvind.je: een nieuw platform waarmee je echt originele wenskaarten verstuurt én waarmee je jonge kunstenaars ondersteunt. Ikvind.je is sinds deze week actief.  

Ik vind je verpletterend, ik vind je een verademing, ik vind je woest aantrekkelijk: Ikvind.je is een nieuwe manier om iemand te laten weten hoe je over hem of haar denkt. Initiatiefnemers Maarten en Job van der Haar noemen het ‘een platform waarmee je mensen op een originele manier kunt verrassen’. “Dit begint met het bestellen en versturen van wenskaarten, binnenkort volgen andere producten.”

Met Ikvind.je wordt een waardevol podium geboden aan het kunst- en designtalent in Nederland. Alle producten die de site aanbiedt, komen tot stand dankzij jonge kunstenaars, designers en fotografen. Maarten en Job: “Dat is win­win. Zij kunnen hun werk promoten en krijgen de helft van de opbrengst en wij hebben een verrassend en inspirerend aanbod.”

Een van de kaarten die beschikbaar is CREDITS: Ikvind.je

Ikvind.je selecteerde twintig kunstenaars voor de ruim 70 ‘Ik vind je­ wenskaarten’ die je nu al kunt bestellen en versturen. “En wij blijven zoeken naar talent. Ja, het zou zomaar kunnen dat je via Ikvind.je werk van een toekomstige ‘Karel Appel’ of ‘Corneille’ verstuurt. Dat is het leuke van Ikvind.je:  je kunt iemand op een originele manier verrassen én kennis laten maken met een nieuwe generatie kunstenaars.”

Wil je meer weten over Ikvind.je of jezelf als kunstenaar aanmelden? Op www.ikvind.je/over-ons kun je korte introductie van het concept bekijken en op www.ikvind.je/aanmelden kun je terecht wanneer je deel wilt nemen aan dit project.

BRON: Persbericht Ikvind.je

Lees ook:5 Valentijnscadeau tips voor kunstliefhebbers
Lees ook:In the Picture keert terug!
Lees ook:Kunst laadt je op tijdens Kunstnacht Den Bosch
Lees ook:Louis Vuitton trekt kunstenares Yayoi Kusama aan
Lees ook:Marten en Oopjen bij je thuis aan de muur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>