Een gratis tiendaagse voor kunstenaars met ambitie

De meeste mensen zijn wel blij met het werk wat ze doen. Ze doen, meestal, wat ze leuk vinden en verdienen er aardig mee. Maar dat is niet bij iedereen het geval. De een doet wel wat hij of zij leuk vindt, maar krijgt amper tot niets betaald. De ander heeft juist nog veel dromen, maar weet niet hoe deze dromen tot uiting kunnen komen. Voor deze mensen is er een gratis tiendaagse die 1 september start. 

Kunst.blog.nl heeft zich ook ingeschreven voor deze gratis tiendaagse, vooral uit nieuwsgierigheid, maar ook om te kijken wat het kan opleveren aan tips van anderen: hoe maak je samen de wereld van de kunst tot een succes? Succes als kunstenaar of creatief ondernemer is immers mogelijk, dat bewijzen vele succesvolle kunstenaars en creatieve ondernemers in deze wereld. Niet geschoten is altijd mis, dus vandaar dat Kunst.blog.nl deze tiendaagse onder de aandacht wil brengen. Je kunt je nog steeds inschrijven. 1 september start de 10-daagse met een filmpje en een daarbij behorende opdracht. Ook kun je lid worden van een speciale Facebook-community.

Wil je meer informatie of ben je net als Kunst.blog.nl ook benieuwd naar deze 10-daagse? Kijk dan hier.

Lees ook:Kunst10daagse in Bergen
Lees ook:Art- Bike 4Daagse in Drenthe
Lees ook:Winnen: twee kaarten voor The Future of Fashion is Now
Lees ook:Win een fotoprint uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum!
Lees ook:Winnen met STOP AIDS NOW!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>