Inschrijven voor Arte Laguna Art Prize

De 6e editie van deze internationale contemporaine kunstprijs wordt in samenwerking met de Italiaanse culturele vereniging MoCA (Modern Contemporary Art) georganiseerd. Kunstenaars van over de hele wereld kunnen zich nog tot en met 11 november 2011 inschrijven met één of meerdere kunstwerken om kans te maken op één van de prijzen in verschillende categorieën.

De Arte Laguna kunstprijs kende voorheen vijf categorieën: schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, videokunst en performance art, maar dit jaar is er tevens een nieuwe categorie: virtual art. Een internationale jury, bestaande uit museumdirecteuren, curatoren en een kunstcriticus, zal de inzendingen beoordelen. In elk van deze categorieën zal vervolgens een prijs voor het beste kunstwerk uitgereikt worden. De totale waarde van de awards bedraagt dit jaar €150,000, maar waarschijnlijk zullen er ook nog speciale prijzen uitgereikt worden zoals de ‘Under 25’ award.

Mocht je je voor de Arte Lagune kunstprijs willen in schrijven, dan kan dat hier. Je moet echter wel rekening houden met inschrijfgeld per kunstwerk (hier kun je meer informatie over vinden via de website).

Lees ook:Gasunie Kunstprijs 2011
Lees ook:Winnaars Gasunie kunstprijs bekend
Lees ook:Buning Brongers Stichting deelt prijzen uit aan jonge kunstenaars
Lees ook:Webby Awards voor Guggenheim, MoMA en Monet
Lees ook:Gurre-lieder is genomineerd voor International Opera Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>