PAE staat klaar voor Experience#9

Experience #9, een platform voor Perfomance Art CREDITS: PAE, Experience

Performance Art Event (PAE) in Rotterdam staat klaar voor een nieuwe beleving, Experience #9. Experience #9 is een internationale editie en is een platform voor studenten, afgestudeerden en jonge kunstenaars op het gebied van Performance Art. Experience is bedoeld als open ruimte voor experimenten en een goed gesprek. 

Het initiatief voor Experience is genomen door Lars Reen en Imke Zeinstra, twee kunststudenten aan AKV|St. Joost Breda. PAE is een non-profit organisatie gerund door de kunstenaars Nina Boas en Ieke Trinks. Zij vinden het belangrijk dat Performance Art live beleefd kan worden.

Voor de negende editie van Experience, Experience #9 genaamd, zijn diverse Nederlandse en internationale kunstenaars geselecteerd. Deze editie zullen er performances te zien zijn van Ronald Bal, Lars Reen, Imke Zeinstra, allen uit Nederland, de Spaanse Beatriz Millón, Yolanda Benalba en Hjtyu Tuyuyu, de Franse Vincent Campos en Rimata Tavo uit Litouwen.

Op de Facebook-pagina van Experience zijn alle artiesten te zien met hun installaties, zodat duidelijk wordt wie wat doet. De opening van Experience #9 vindt plaats op 17 februari om 19.30 uur. Je vindt Experience #9 bij Wolfart Projectspaces aan de Wolphaertstraat 25 in Rotterdam.

Lees ook:Open inschrijving voor Art in Redlight 2014
Lees ook:UNDISCOVERED door The Photo Graduates
Lees ook:Bonnefantenmuseum organiseert symposium Collectie Neutelings
Lees ook:Stedelijk Museum Schiedam is klaar voor Volkskrant Beeldende Kunst Prijs 2015
Lees ook:Inschrijven voor Arte Laguna Art Prize

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>