Inschrijvingen geopend voor ZomerExpo 2012

Na de zeer succesvolle ZomerExpo 2011 in Gemeentemuseum Den Haag zijn de voorbereidingen voor de ZomerExpo 2012 al weer in volle gang. Dit jaar is het thema LIEFDE en aangezien de ZomerExpo door een open inschrijving wordt samengesteld, kunnen kunstenaars zich vanaf 15 december tot uiterlijk 25 februari 2012 inschrijven.

Een deskundige jury zal alle kunstwerken op verschillende voorrondelocaties (dit jaar in Amsterdam, Utrecht en Enschede) beoordelen en de beste werken selecteren voor de tentoonstelling LIEFDE die deze zomer van 9 juni tot en met 19 augustus in Gemeentemuseum Den Haag te zien is. De werken die in het Gemeentemuseum Den Haag worden tentoongesteld, maken kans op een stimuleringsprijs (de 1e, 2e en 3e prijs bedragen respectievelijk: € 10.000, € 7.500 en € 5.000). Deze prijzen zullen door het publiek en de drie participerende musea worden toegekend. Net als vorig jaar zal AVRO KunstUur een verslag maken van de drie voorrondes.

Voor meer informatie over de ZomerExpo of wil je je graag inschrijven, klik dan hier.

Lees ook:ZomerExpo2012
Lees ook:Doe mee aan de ZomerExpo
Lees ook:Deze zomer brengt Licht in de kunst
Lees ook:ZomerExpo viert Valentijnsdag 2012
Lees ook:Gemeentemuseum presenteert ZomerExpo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>