Art in Redlight

CREDITS: Art in Redlight

De hipste kunstbeurs van Amsterdam, Art in Redlight, is groter dan ooit en heeft een fris en opwindend aanbod aan schilderijen, tekeningen, installaties, film, fotografie, muziek en performance. Met deze jaarlijkse kunstbeurs promoot Art in Redlight de kunstenaars van nu en geeft liefhebbers en verzamelaars de kans om jong talent en  nieuw werk van gevestigde kunstenaars te ontdekken. 

In totaal worden werken van zo’n 150 kunstenaars getoond, waaronder David Bade, Denise Rosenboom, Frank Jan van der Laan en Gerben Hermanus. Art in Redlight in de Amsterdamse Beurs van Berlage is geopend op de volgende dagen:

27 december: 11.00 – 21.00 uur

28, 29, 30 december: 11.00 – 19.00 uur

De entreeprijs bedraagt 10 euro (Kinderen tot 12 jaar gratis).

Kijk voor meer informatie op deze website.

Lees ook:Open inschrijving voor Art in Redlight 2014
Lees ook:David Bade in het GEM
Lees ook:Museum De Fundatie toont beelden op Lowlands
Lees ook:Leslie Smith Gallery dupe van diefstal op kunstbeurs
Lees ook:De ‘klaagmuur’ van David Bade in S.M.A.K. Gent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>