Kunst winnen op Open Art Fair

Galerie Morren, Evert den Hartog, 2 meeuwen en een vis, brons, 2011

De vakantieperiode is definitief voorbij, het culturele seizoen is weer begonnen en de eerste kunstbeurs van het najaar begint morgen weer! Van 11 tot zaterdag 15 september kun je als kunstliefhebber weer bij de Open Art Fair in de Utrechtse jaarbeurs terecht voor hedendaagse kunstobjecten uit binnen- en buitenland. Bovendien is er ter ere van het 5-jarig jubileum een bijzondere publieksactie.

Ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum mag elke bezoeker van de Open Art Fair op een prijsvraagformulier aangeven bij welke galerie hij of zij een waardecheque van maar liefst € 1.000,-  zou willen besteden. Voor elke galerie die aan de prijsvraagactie meedoet wordt één waardecheque verloot onder de belangstellenden. De winnaars krijgen na afloop van de beurs bericht en kunnen met de cheque een kunstwerk bij de galerie van hun keuze aanschaffen.

Marc Lange, Ozephius 10, goud, diamanten

Voor 50plussers heeft de kunstbeurs nog een speciale actie, aangezien je op de toegangskaart van de Open Art Fair tevens de 50PlusBeurs kunt bezoeken.

Lees ook:Open Art Fair 2011 is begonnen
Lees ook:Win Actie: VIP kaarten voor ART.FAIR Keulen
Lees ook:120 Solo’s op kunstbeurs Art Amsterdam
Lees ook:Winnaars mogen gratis naar ARA Art Fair
Lees ook:Kunst voor weinig op Affordable Art Fair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>