Oude kunst- en antiekbeurs Delft 2011

Morgen zal in museum Het Prinsenhof te Delft de Oude kunst- en antiekbeurs van start gaan. Deze tweede editie is grootser opgezet dan de beurs in 2010 omdat dit jaar ook de Historische Zaal van Het Prinsenhof in gebruik is. Naast oude kunst en antiek is er dit jaar ook ruimte voor de “Haarlemse periode” van Anton Heyboer. Naast de beurs kun je uiteraard ook de overzichtstentoonstelling van de Delftse schilder Michiel van Mierevelt (1566-1641) in Het Prinsenhof bezoeken. De beurs zelf is vanaf woensdag 28 september tot en met 2 oktober te bezoeken. In de video krijg je een korte sfeerimpressie van de beurs in 2010.

Lees ook:André van Duin opent expo Anton Heyboer
Lees ook:Museum de Fundatie gaat verbouwen
Lees ook:Museum Prinsenhof Delft verwerft Delfts topstuk op TEFAF
Lees ook:Museum Prinsenhof Delft verwerft uniek wandtapijt
Lees ook:Kunstbeurs Realisme 12

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>