Hong Kong Art Fair 2011 van start

De groei van de Chinese vraag naar kunst  is in Hong Kong duidelijk te merken. 260 galeries uit 38 landen nemen daar vanaf vandaag deel aan de Hong Kong Art Fair 2011 (HKAF2011). Dit is het hoogste aantal sinds de oprichting in 2008. Bovendien liegen de werken die de galeries aanbieden er niet om. Zo is er onder andere een Mercedes die is beschilderd door Jeff Koons, een sculptuur van Ai Weiwei en  een Picasso met een vraagprijs van enkele miljoenen. Naast de westerse  werken van Damien Hirst,  Jean-Michel Basquiat en Roy Lichtenstein zijn er ook werken van Aziatische kunstenaars zoals Liu Ye, Do Ho Suh en Tabiamo. In de video krijg je een sfeer impressie van vorig jaar.

Lees ook:Een ei van zes miljoen dollar
Lees ook:Art Basel gaat naar Azië
Lees ook:Jeff Koons in New York
Lees ook:Ai Weiwei: twee maanden later
Lees ook:Retrospectief Jeff Koons krijgt promotie via H&M

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>