Vooraankondiging: betaalbare kunst voor iedereen

Een werk van een van de deelnemende kunstenaars, Herbert Willems CREDITS: ARA Art Fair

Kunstliefhebbers opgelet! Op 24 en 25 oktober wordt de 12e editie van de ARA Art Fair gehouden in Hotel ARA in Zwijndrecht. Diverse kunstvormen en genres worden tijdens deze kunstbeurs toegankelijk voor een groot publiek. Ook dit jaar presenteert de ARA Art Fair werk van circa honderd kunstenaars. Van schilderijen, aquarellen en tekeningen tot beelden van brons en steen, keramiek en nog veel meer.De ARA Art Fair biedt kunstenaars en publiek een platform voor ontmoetingen en voor de aan- en verkoop van kunstobjecten. Het evenement vormt een goede gelegenheid voor kunstenaars om zich te profileren en een gezellig dagje uit voor kunstliefhebbers.

Valk Art organiseert jaarlijks diverse fairs en exposities en biedt hiermee kunstenaars een podium voor een breed en geïnteresseerd publiek. Organisator Ank van der Valk: “We willen met onze fairs kunstenaars en kunstliefhebbers met elkaar verbinden. Dit alles in een  ongedwongen sfeer en een gastvrije ambiance. We presenteren op onze evenementen betaalbare kunst, ook voor de kleinere beurs. De verkoopprijzen op de fair variëren tussen de € 2,- en de € 20.000,-. Kunst voor boven de bank of op kantoor, als geschenk of als aanvulling op de collectie. Iedereen die kunst een warm hart toedraagt of wil kennismaken met de geëxposeerde kunst en de kunstenaars is van harte welkom.”

De ARA Art Fair wordt op 24 en 25 oktober 2015 gehouden in Hotel Ara in Zwijndrecht. De toegang bedraagt € 5,- (inclusief consumptie), parkeren is gratis en bij aanmelding via de website www.valk-art.nl ontvangen bezoekers bij binnenkomst een gelukspoppetje. Meer informatie over de ARA Art Fair en andere activiteiten van Valk Art is te vinden op www.valk-art.nl.

BRON: Persbericht ARA Art Fair

Lees ook:Nog drie dagen: Win kaarten voor de ARA Art Fair
Lees ook:Winnaars mogen gratis naar ARA Art Fair
Lees ook:De zomer in de kunstbol in Dordrecht
Lees ook:Het Conservatorium Hotel presenteert de Art Months
Lees ook:Betaalbare kunst in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>