Win ruim €13.000 in de Ørestad Street Art Competition

Om in 2013 het langste internationale Street Art kunstwerk van Denemarken te kunnen realiseren op een 271 meter lange grijze muur in Kopenhagen, is de Ørestad Street Art Competition uitgeschreven. Je kunt je nog tot en met 16 december inschrijven en kans maken op ruim €13.000!

De stad Kopenhagen nodigt Street Artists van over de hele wereld uit om deze 271 meter lange uitdaging aan te nemen en de grijze muur in een spectaculair kunstwerk te transformeren. Kopenhagen is slechts op zoek naar één Street Artist om de muur met stencils, een spuitbus, een kwast of verfroller te behandelen zodat deze de moderne uitstraling van de omgeving en de identiteit van Ørestad reflecteert.

Naast de prijs van €13.755, krijgt de winnaar krijgt gratis verblijf in Kopenhagen aangeboden gedurende het project, alle benodigde materialen voor het werk worden vergoed en eventuele assistenten worden ook van een behoorlijke vergoeding voorzien ($5,200). In het filmpje hieronder krijg je een indruk van de omgeving en de saaie muur.

Schrijf je hier in voor de Ørestad Street Art Competition. De deadline is 16 december 2012. De winnaar zal in januari bekend worden gemaakt.

Lees ook:Nieuwe Berlijnse muur verdeeld arm en rijk
Lees ook:Vroom &Varossieau exposeert met Braziliaanse street artist Cranio
Lees ook:Søren Solkær exposeert bij Vroom &Varossieau
Lees ook:Schoemaker Plantage zoekt kunstenaars voor oude loods
Lees ook:Street Art galerie in Nederland is een feit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>