Graffiti Talks

Burgemeester Rob Ford in actie om eigenhandig graffiti in Toronto te verwijderen.

Naar aanleiding van burgemeester Rob Fords ‘War on Graffiti’ in Toronto (wiens aanpak averechts lijkt te werken) wordt momenteel gewerkt aan de documentaire Between the Lines. Uit deze documentaire is vervolgens de webserie “Graffiti Talks” ontstaan, waarin verschillende graffiti artists uit Toronto worden geportretteerd. Ze laten zich onder andere uit over het huidige beleid van Rob Ford en de impact ervan op de stad Toronto, de graffiti artists en de inwoners van de stad. De eerste aflevering (teaser) van Graffiti Talks met Deadboy werd deze maand gepresenteerd en is hieronder te zien.

Graffiti Talks Webisode 1 – Deadboy from betweenthelinesdoc on Vimeo.

Lees ook:Groots Street Art evenement in Bristol
Lees ook:Banksy’s graffiti beschermd cultureel erfgoed?
Lees ook:Kunst TV – Video van graffiti in Londen
Lees ook:El Seed: Kalligrafie als Street Art
Lees ook:Documentaire graffiti-kunstenaar Banksy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>