Duitse kunstenaar met humor

De Duitse street artist en designer Timm Schneider zorgt met zijn project They Live bij veel mensen voor een glimlach op het gezicht. Met niet meer dan wat piepschuimen ballen, zwarte verf en indien nodig wat lijm verandert hij alledaagse objecten zoals vuilnisbakken, glasbakken en toiletten in een vrolijk gezicht. Het idee is dat je hierdoor alledaagse objecten in een ander licht gaat zien. Deze stroming wordt binnen de Street Art ook wel Urban Invention genoemd. Schneider werd hierover geïnterviewd door Turnstyle News. Andere projecten van Schneider die je zeker een glimlach zullen bezorgen zijn: Ballooth (telefooncellen opgevuld met heliumballonnen) en zijn afstudeerproject Jump for my love (waarbij hij op de bodem van een zwembad de tekst Jump for my love aanbracht). Hieronder zie je een aantal foto’s van zijn werk. Mocht je zelf mee willen werken aan een urban invention project dan kun je bijvoorbeeld gaan eyebomben.

Lees ook:World Heritage Site onder de graffiti
Lees ook:Groots Street Art evenement in Bristol
Lees ook:STROKE (Urban) ARTFAIR in Berlijn
Lees ook:Google meets Red Bull: Street Art View
Lees ook:Street Art galerie in Nederland is een feit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>