Reclamekrakers in Berlijn

Sinds een paar maanden worden er op diverse Berlijnse metrostations grote advertenties op de wanden geprojecteerd. Een groep kunstenaars was hier niet van gediend en kwam met een creatieve oplossing op zo dit “probleem” te verhelpen. Doordat de beelden werden geprojecteerd als in een bioscoop konden ze tussen de projector en het projectiescherm een soort van caleidoscoop plaatsen waardoor er in plaats van reclame beelden enkel nog leuke vormpjes te zien zijn.  De reclamekrakers waren gelukkig maar wat trots op hun daad en maakten hiervan een filmpje.

ZEIGER from █▀██▄█▀▀█ on Vimeo.

Lees ook:Hommage aan Jackson Pollock
Lees ook:Papieren dans, bijzondere film
Lees ook:Vandaal spuit graffiti op werk Picasso
Lees ook:Chinees Nieuwjaar
Lees ook:One Minute-man: Hans Aarsman in De Pont

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>