Kunstwerk de grond ingeramd

In het kader van een Streetart project in Almere, wordt een heipaal door jongeren beschilderd. De heipaal als kunstobject is nog tot 22 maart te bewonderen. Daarna zal de heipaal als eerste de grond ingaan als officieel startsein voor de bouw van een nieuwbouwproject aan het C. van Eesterenplein te Almere.

Het beschilderen van de heipaal is een vervolg op het openlucht Streetartmuseum dat vorig jaar december door De Kunstbus werd gehouden. De Kunstbus is een leuk initiatief dat als mobiele kunstzinnige denktank, inspeelt op de vraag van wijkbewoners en structureel laagdrempelige kunst en cultuur in de wijken brengt door middel van o.a. allerlei workshops.

Lees ook:Jeff Koons en Andres Serrano aan huis
Lees ook:Stemmen voor kunstwerk
Lees ook:Musea openen deuren tijdens Kerst
Lees ook:Mobiel erfgoed krijgt betere borging in Nederland
Lees ook:Art a Go-Go brengt nu ook poëzie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>