Jong en oud genieten van gedenkwaardige eerste editie Mandala

De eerste editie van Mandala Festival was een groot succes CREDITS: Stephan Colen

Bezoekers in alle leeftijdscategorieën, bijzondere optredens, kunstprojecten en een bijzonder gemoedelijke sfeer. De eerste editie van Mandala – het nieuwste festival van Extrema – is probleemloos verlopen. De organisatie spreekt haar dank uit aan alle betrokken partijen en bezoekers. Dat meldt de organisatie in een persbericht.

Vakantiepark De Bergen in Wanroij werd dit weekend door meer dan honderd creatieven omgetoverd tot een prachtig festival. Een ware vakantiestemming heerste onder de bezoekers van Mandala. Op het festival waren zowel jong en oud welkom, wat resulteerde in een bijzonder gemoedelijke en vrolijke sfeer. Met temperaturen van rond de 27 graden werd er volop genoten van de zon, het water en het uitgebreide programma vol muziek, theater, wellness en (licht)kunst.

Het festivalterrein opende vrijdagochtend 3 juni om 13.00 uur haar poorten voor de bezoekers. Deze konden gedurende het weekend genieten van ijzersterke optredens van onder meer My Baby, Jungle By Night, het Vlaamse STUFF. en een levensechte Tribute to Bob Marley door Rootsriders. Maar ook liefhebbers van elektronische muziek kwamen met onder meer ROOG, Dimitri, Applescal, Arjuna Schiks en SHMLSS niets tekort.

Voor verveling was er op Mandala geen tijd. Zowel overdag als ‘s nachts was er continu iets te doen en viel er veel te ontdekken. Meer dan honderd Creators vormden samen elf Tribes met elk een ander thema. Maar ook in de bossen trof de bezoeker geheime area’s met intieme feestjes aan. In de nacht werden de bomen tot leven gebracht met prachtige lichtkunst en lasers. Wie na de festivaldag nog niet moe was, kon tot in de kleine uurtjes door in de intieme nachtclub.

De organisatie spreekt van een prachtige en gedenkwaardige eerste editie van het nieuwe festival. Met een toegangsprijs van slechts 50 euro voor drie dagen beleefden de bezoekers een ontspannen weekendje op de camping met tal van extra’s die op een reguliere camping niet van toepassing zijn. Een datum voor volgend jaar is nog niet gekozen. Wel wordt er, om het vakantiegevoel nog meer te benadrukken, nagedacht over een organisatie langer dan drie dagen van het campingfestival Mandala

BRON: Persbericht Mandala. 

Lees ook:Mandala Festival is klaar voor editie 1
Lees ook:A Call for Concepts voor Amsterdam Light Festival 2017-2018
Lees ook:BAM! Festival zet rijk theater- en kunstprogramma neer
Lees ook:Museumweekend wordt Museumweek
Lees ook:TodaysArt Festival Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>