Museum De Fundatie toont beelden op Lowlands

Ins Blaue van David Bade stond al eerder op Lowlands CREDITS: Facebook Museum De Fundatie, David Bade

Museum De Fundatie uit Zwolle heeft voor de komende editie van het festival Lowlands in Biddinghuizen twee beelden uitgeleend. De beelden komen uit de beeldentuin van kasteel Nijenhuis in Heino, wat een onderdeel is van De Fundatie.

Volgens de Twitter-account van Ralph Keuning, directeur van Museum De Fundatie, is onder meer de Triomfboog van Yasser Ballemans onderweg naar Biddinghuizen, maar ook het werk Ins Blaue van David Bade. Dit werk stond al eerder op Lowlands en wel in 2012 en 2013. In 2012 beleefde het werk toen de primeur, waarna het werk naar de beeldentuin in Heino werd vervoerd. Het werk van Yasser Ballemans gaat voor de tweede keer naar Lowlands.

Lees ook:Recordjaar voor De Fundatie
Lees ook:Museum de Fundatie gaat verbouwen
Lees ook:David Bade in het GEM
Lees ook:ARTtube komt naar Lowlands
Lees ook:Lowlands ontvangt Stedelijk Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>