Mandala Festival is klaar voor editie 1

De opbouw van Mandala CREDITS: Stephan Colen

Na een kleine week bouwen is Mandala Festival klaar voor haar eerste editie. Meer dan honderd Creators verzamelden zich de afgelopen week op het terrein van Vakantiepark De Bergen in Wanroij. Daar bouwden zij aan het nieuwste festival van Extrema. Er zijn hoekjes voor theater, podia voor muziek, kunstwerken op verrassende plekken, wellness en meer. Voor de eerste editie worden circa vierduizend bezoekers verwacht.

Het festival trapt op vrijdagmiddag 3 juni om 13.00 uur af en gaat door tot maandag 6 juni 12.00 uur. Op ieder moment van de dag en nacht is er wel iets te beleven. Zo is er ‘s nachts lichtkunst die het prachtige bos van Mandala versiert. Voor de dansers is er Club La Noche, een ondergrondse nachtclub met prominente namen uit de Nederlandse elektronische muziekscene, waaronder ROOG, Dimitri, Remy Unger en Brent Roozendaal.

Overdag speelt het leven zich af in de Tribes: dertien verschillende area’s met theater, wellness, kunst, avontuur en natuurlijk muziek. Enkele bekende muzikale namen op vrijdag zijn DJ Isis, Satori (live) en Applescal. Op zaterdag spelen onder meer Arjuna Schiks, Ici Sans Merci, SHMLSS en RootsRiders: een levensechte tribute to Bob Marley. Op zondag is het aan het Vlaamse STUFF., Jungle by Night, Cairo Liberation Front, Nuno dos Santos b2b Bjorn Wolf, The Naked Sweat Drips en The Super Soakers. De festivaldag wordt afgesloten door het trio My Baby, een van de populairste Nederlandse bands van het moment. Eerder stond de band al op Glastonbury.

Wie benieuwd is naar de volledige timetable, kan de speciale app downloaden. Deze is beschikbaar in zowel de App Store als de Google Play Store. Ook kaarten voor het festival zijn zowel online als aan de deur te koop. Mandala vindt plaats van vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni op Vakantiepark De Bergen in Wanroij. Meer informatie over het festival is te vinden op mandalafestival.com.

BRON: Persbericht Mandala Festival

Lees ook:Jong en oud genieten van gedenkwaardige eerste editie Mandala
Lees ook:Hoofdrol voor Mondriaanjurk van Michael Barnaart van Bergen in unieke voorstelling
Lees ook:Nederlands IJsbeelden Festival krijgt verlenging
Lees ook:Kunst app van de week: Young Art Festival
Lees ook:BAM! Festival zet rijk theater- en kunstprogramma neer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>