Kunst App van de week: dMAPS (dOCUMENTA 13)

Afgelopen zaterdag opende dOCUMENTA (13) te Kassel.Ter gelegenheid hiervan liet de sponsor de gratis iPhone app dMAPS ontwikkelen. Met deze app kun je onder andere werken bij jou in de buurt te vinden (mits je in Kassel bent) en commentaren horen en bekijken van deelnemende kunstenaars zoals Albert Serra, Jürgen Hess en Alexander Tarakhovsky. Mooi aan de app zijn ook rondleidingen over speciale locaties die door kunstenaars worden gegeven. Momenteel zijn dit er drie, maar de komende weken zal het aantal rondleidingen nog uitgebreid gaan worden. Mocht je de app willen downloaden, houd er dan rekening mee dat het een behoorlijk groot bestand is en er ruim 1 GB aan gegevens op je telefoon/tablet wordt geïnstalleerd.

Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst App van de week: Pan It 2.0 (Pan Amsterdam)
Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:Kunst app van de week: Eat Art
Lees ook:Kunst app van de week: Art de la Haute Joaillerie
Lees ook:Kunst app van de week: Musée des Beaux-Arts Lyon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>