Kunst App van de week: My Art Guide Basel 2012

Met ruim 65.000 bezoekers was Art Basel in 2011 één van de grootste hedendaagse kunstbeurzen van Europa. Dit jaar zal de beurs van 14 tot en met 17 juni plaatsvinden. Aangezien er rondom de beurs heel veel activiteiten worden georganiseerd, is er een speciale app voor de iPhone gelanceerd die alles voor je in kaart brengt. Op deze manier hoef je geen tentoonstelling, side-beurs of expositie te missen. Bovendien krijg je ook nog tips voor het uitgaan, accommodaties en restaurants.

Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst App van de week: Pan It 2.0 (Pan Amsterdam)
Lees ook:Kunst app van de week: Palazzo Medici Riccardi
Lees ook:Kunst app van de week: SAM – Gauguin & Polynesia
Lees ook:Kunst app van de week: Lux in Arcana
Lees ook:Kunst app van de week: Tefaf 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>