Kunst app van de week: Château de Malmaison

Sinds kort hoef je voor een bezoek aan Château de Malmaison (de voormalige woning van Napoleon Bonaparte) niet meer uit je stoel te komen. Afgelopen donderdag heeft het Château de Malmaison namelijk een iPad app uitgebracht waarmee je een virtuele tour van 360° door dit prachtige kasteel krijgt. Daarnaast wordt er bij een select aantal werken ook nog uitgebreide informatie gegeven. Jammer is dat je niet bij alle kunstwerken extra achtergrondinformatie krijgt en dat je niet op de werken kunt inzoomen. Ter voorbereiding aan een echt bezoek aan Château de Malmaison is de app zeker de moeite waard.

Mocht je de gratis iPad app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Sotheby’s
Lees ook:Kunst app van de week: Monopol Magazine
Lees ook:Kunst app van de week: Hammer Museum
Lees ook:Kunst app van de week: NMoCa
Lees ook:Brooklyn Museum iPad App: Art Collections

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>