Kunst app van de week: Tate Guide to Modern Art Terms

Mocht je je regelmatig afvragen wat al die termen in de moderne kunst betekenen dan kun je daar sinds kort de gids van het Tate Modern voor gebruiken. In 2009 bracht het Tate Modern  al het boek Tate Guide to Modern Art Terms uit, dat lovende kritieken kreeg van onder andere de Wall Street Journal en de Sunday Telegraph. Geïnspireerd op deze publicatie is er nu dus ook de app waarmee je nog eenvoudiger de betekenis van temen zoals Abstract Expressionisme kunt opzoeken. Aangezien dit geen gratis app is, kun je aan de hand van het onderstaande filmpje kijken of het wellicht iets voor je is.

Mocht je de iPhone/iPad app willen downloaden (€2,39) dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

 

Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:Kunst app van de week: Monopol Magazine
Lees ook:Kunst app van de week: Tate Quiz Trail
Lees ook:Winnaar kunst app 2011
Lees ook:Kunst app van de week: Eat Art

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>