Kunst app van de week: Museums UK

In Nederland hebben we al geruime tijd de Museumgids app voor de iPhone. Voor de reislustige kunstliefhebber is er nu ook een gratis Museums UK app voor de iPad die een overzicht geeft van Britse musea en alle huidige tentoonstellingen. Zo kun je eenvoudig zien welke tentoonstellingen er zijn in bijvoorbeeld Londen, Belfast of Edinburgh. Indien je bent ingelogd, kun je tevens je eigen favoriete musea opslaan en met de app eenvoudig bijhouden wanneer deze weer nieuwe tentoonstellingen hebben.

Mocht je de gratis iPad app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Monopol Magazine
Lees ook:Kunst app van de week: Rothkomatic
Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:Kunst app van de week: 28 NATSIAA
Lees ook:Kunst App van de week: George Grosz in Dallas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>