Kunst app van de week: Palazzo Medici Riccardi

Het Palazzo Medici Riccardi is het voormalige paleis van de Medici familie in Florence waar onder andere werken en fresco’s van Filippo Lippi, Luca Giordano en Benozzo Gozzoli. Met deze gratis iPhone app kun je met ongeveer 1GB aan video’s, audio- en beeldmateriaal eenvoudig het museum en diverse werken van het museum bewonderen vanuit je luie stoel. Naast dat je virtueel door het stadspaleis wordt rondgeleid, krijg je bovendien meer achtergrondinformatie over bepaalde kunstwerken in Palazzo Medici Riccardi, de kunstenaars, de architect en verschillende leden van de Medici familie.

Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Milwaukee Art Museum
Lees ook:Kunst app van de week: Wikipaintings
Lees ook:Kunst app van de week: TRACK
Lees ook:Kunst app van de week: Lichtfestival Gent 2012
Lees ook:Kunst app van de week: Musée des Beaux-Arts Lyon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>