Kunst app van de week: The Getty: Art in L.A.

Mocht je meer willen weten over de kunstscène zoals deze zich in Los Angeles na de tweede wereld oorlog ontwikkelde, dan is de nieuwste app van het J. Paul Getty Museum een absolute must. Momenteel heeft het museum namelijk 4 tentoonstellingen waarmee ze de ontwikkelingen in de kunstscène van Los Angeles tussen 1945 en 1980 belichten. En met deze app krijg je een uitstekend beeld van de tentoongestelde werken. Fijn aan de app is dat deze gratis beschikbaar is voor zowel Apple als Android producten.

Ook voor mensen die niet specifiek in de naoorlogse kunstscène in Los Angeles geïnteresseerd zijn is de app echter interessant. Zo krijg je met de app niet alleen toegang tot interviews met kunstenaars zoals Edward Ruscha maar krijg ook je bij meer dan 40 kunstwerken een uitgebreid commentaar. Met de app kun je zowel zoeken binnen de vier verschillende tentoonstellingen alsook binnen de diverse kunststromingen.

De app voor de iPhone/iPad kun je hier downloaden. De Andoid variant hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst App van de week: Norton Simon Museum
Lees ook:Kunst app van de week: Gagosian Gallery
Lees ook:Kunst app van de week: 28 NATSIAA
Lees ook:Kunst app van de week: Koninklijke wachtkamers
Lees ook:Kunst app van de week: Hammer Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>