Kunst app van de week: 28 NATSIAA

Op 14 augustus schreef ik al over de man die op 96 jarige leeftijd de Telstra National Aboriginal and Torres Strait Islander Art Award won. Afgelopen week heeft de organisatie een app ter ere van de award uitgebracht voor zowel Android alsook voor Apple toestellen. Met deze gratis app krijg je een goede indruk van alle finalisten en er is een virtuele tour van de tentoonstelling.

Met deze virtuele tour wandel je als het ware langs alle werken in de tentoonstelling en zodat je te allen tijde weet waar je je eventueel zou bevinden in de tentoonstellingsruimte krijg je van te voren een kaart van de ruimte te zien. Naast de virtuele tour staan alle kunstwerken apart vermeld. Hierbij kun je bij alle kunstwerken individueel tot in detail bekijken en een korte uitleg over het werk lezen danwel beluisteren. Mocht je één van de kunstwerken erg mooi vinden, dan kun je deze eenvoudig toevoegen tot je favorieten en die in een apart tabblad bewaren.

Mocht je de gratis app zelf willen bekijken dan kun je hier de android versie downloaden. Indien je hem voor je iPhone/iPad wilt downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Lux in Arcana
Lees ook:Kunst App van de week: Pan It 2.0 (Pan Amsterdam)
Lees ook:Kunst app van de week: TRACK
Lees ook:Kunst app van de week: Korean Artist Project
Lees ook:Kunst App van de week: Norton Simon Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>