Kunst app van de week: Just add Art

De Kunst app van deze week is een uitgave van het Bonnefantenmuseum te Maastricht. Met deze gratis app kun je details van acht verschillende kunstwerken en de typerende museumtoren in een alledaagse setting plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld Boris van Fons Haagmans laten dansen op het hoofd van Halbe Zijlstra of één van de sofa’s uit Franz West zijn Leviten in een weiland plaatsen. Wanneer je klaar bent met het bewerken van de foto’s, dan kun je deze delen met vrienden via Facebook of per e-mail. In de video zie je hoe het allemaal precies in zijn werk gaat.

Mocht je de gratis iPhone app willen downloaden dan kan dat hier. Ben je zelf onlangs nog een leuke app tegengekomen die je met anderen wilt delen, laat het me dan even weten door een email te sturen.

Lees ook:Kunst app van de week: Magritte Your World & Street Tag
Lees ook:Kunst app van de week: Rothkomatic
Lees ook:Kunst app van de week: Eat Art
Lees ook:Kunst app van de week: Palazzo Medici Riccardi
Lees ook:Kunst app van de week: SAM – Gauguin & Polynesia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>