Een juweel van een verkoopexpositie

Een sfeerbeeld van Het Juweel 2015 FOTO: Het Juweel 2015

Dit voorjaar vindt op Buitenplaats Sparrendaal van 12 tot en met 14 juni een uiterst bijzondere verkoopexpositie plaats. Rond de 25 juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten presenteren hun bijzondere collecties gedurende drie dagen gezamenlijk in de stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal.

Zowel hedendaagse als vintage collecties juwelen, horloges en sieraden worden aangeboden. Zilverobjecten completeren het aanbod. Het internationale deelnemersveld valt op door haar originaliteit, kwaliteit en vakmanschap. Na succesvolle juwelenexpositie zoals Juwelen in het Amstel en Het Juweel Slot Zeist biedt nu deze uiterst exclusieve locatie in Driebergen onderdak aan deze themabeurs. Buitenplaats Sparrendaal bevindt zich dichtbij de bosrijke omgeving van het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Deze historische buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd. Sparrendaal is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. De fraai aangelegde tuin is direct vanaf het bordes toegankelijk.

Het deelnemersveld bestaat uit hoog aangeschreven juweliers, goud- en edelsmeden uit Nederland, Duitsland & België. Zilverspecialisten en antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen zijn ook present. De kracht van dit stijlvolle evenement komt voort uit de bijzonder hoge kwaliteit en diversiteit van de deelnemende exposanten in een gemoedelijke sfeer. Onder het genot van een drankje en een klein hapje loopt de bezoeker langs de diverse vitrines op de begane grond en de 1e etage van Buitenplaats Sparrendaal. Alle gepresenteerde objecten zijn natuurlijk ook te koop tijdens deze verkoopexpositie.

Kijk voor meer informatie op de website.

Lees ook:Museum Het Valkhof toont uitzonderlijk collier
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend in Naarden
Lees ook:Artantique beurs in Utrecht
Lees ook:Exceptionele juwelen en edelstenen onder de hamer
Lees ook:TEFAF gewild doelwit voor criminelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>