Op zijn Obama’s online door het Rijksmuseum

Een online rondleiding door het Rijksmuseum als een VIP FOTO: Rijksmuseum/KPN

Wie altijd al een exclusief kijkje in het Rijksmuseum in Amsterdam wilde nemen, moet komende zondag zeker om 10.00 uur de computer, tablet of smarthone bij de hand hebben. Ter ere van de eerste verjaardag van het museum heeft KPN als hoofdsponsor van het Rijksmuseum namelijk een uniek plan bedacht: een online VIP-rondleiding à la Barack Obama door Rijksmuseum-directeur Wim Pijbes.

Het betreft de zogenoemde VIP-rondleiding langs Hollandse meesters in de Eregalerij. Deze rondleiding is normaal voorbehouden aan popsterren, Oscar-winnaars, presidenten, zoals Obama, en andere hoogwaardigheidsbekleders. De Rijksmuseum-directeur onthult tijdens de wandeling diverse bijzonderheden en geeft persoonlijke observaties bij topstukken van onder meer Vermeer, Steen en Rembrandt. Ook De Nachtwacht valt online te bekijken.

Via deze site kunt u zondag om 10.00 uur zelf voor heel even een VIP zijn! Wilt u alvast een voorproefje? Kijk dan hier!

Lees ook:President Obama bezoekt Rijksmuseum
Lees ook:Zweeds koningspaar brengt bezoek aan Rijksmuseum
Lees ook:Rijksmuseum start programma’s voor middelbaar beroepsonderwijs
Lees ook:Rijksmuseum leeft in Nederland
Lees ook:ZomerExpo viert Valentijnsdag 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>