Een mooi en kunstzinnig 2016!

Namens Kunst.blog.nl wens ik u allen een mooi en kunstzinnig 2016. Ook dit nieuwe jaar zal ik proberen de nieuwtjes uit de wereld van de kunst voor u te vinden. Bij een nieuw jaar horen vaak goede voornemens en ook ik wil met Kunst.blog.nl nieuwe zaken ontplooien. Zo wil ik meer aandacht gaan besteden aan de Belgische kunstwereld. Dat gebeurde al wel, maar dit wil ik op een meer regelmatige basis realiseren. En ik heb nog veel meer mooie plannen op mijn agenda staan, maar sommige zaken moeten zich ook nog ontwikkelen. Vandaar dan ook de wens voor een mooi en kunstzinnig 2016: ik hoop dat u dit jaar op alle fronten uw kunstdromen mag verwezenlijken!

Lees ook:Fly on the wings of Art: een gelukkig 2015!
Lees ook:Kunst.blog.nl stopt
Lees ook:No Hard Disk, no blog
Lees ook:Kunst op YouTube: Sabrina Hill
Lees ook:Een gratis tiendaagse voor kunstenaars met ambitie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>