Kunst voor de kleine: Bugaboo meets Van Gogh

Je kunt je kleine niet snel genoeg in aanraking laten komen met kunst CREDITS: Bugaboo via Spice PR

Een van de meest bekende werken van Vincent van Gogh is de ‘Amandelbloesem’. Van Gogh schilderde het voor zijn pasgeboren neefje waardoor het voor Bugaboo de perfecte print is om kleine wereldreizigers anno nu mee te omarmen. De Amandelbloesem is als muze gebruikt voor de Bugaboo Bee³ + Van Gogh-collectie: een volledig uitgeruste kinderwagen waarbij de bekende print terugkeert op de zonnekap en de diverse accessoires.

De heldere Amandelbloesem keert terug als print op de zijde-achtige zonnekap, de bugaboo breezy zonnekap en de voetenzak van de Bugaboo + Van Gogh collectie. Zowel het gecoate groene chassis en de bijpassende faux lederen handvatten weerspiegelen de kleur van de takken van de boom, terwijl de stoelbekleding en de wieg dezelfde kleur hebben als Van Gogh’s helder blauwe hemel. De Bugaboo Bee³ + Van Gogh-collectie voegt een touch of nature toe in een urban setting en ademt lente en sereniteit, hoe onstuimig het weer ook is.

De totale Bugaboo-collectie in de Van Gogh-setting is verkrijgbaar vanaf april 2015 in een gelimiteerde oplage.

BRON: Persbericht Bugaboo via Spice PR

Lees ook:Vincent van Gogh zit goed in de bloemen
Lees ook:Creatief met Van Gogh
Lees ook:Van Gogh-filmdagen, Arnhem en Ede hebben ze!
Lees ook:De Van Gogh van de toekomst, gemaakt op de computer
Lees ook:Kunstenaar kweekt oor van Vincent van Gogh

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>