Truth is a Product: Okker Art Gallery toont Bram Reijnders

Truth is a Product CREDITS: Bram Reijnders, Okker Art Gallery

Tot en met 5 februari is in Okker Art Gallery in Amsterdam een expositie te zien van Bram Reijnders. Het betreft de expositie Truth is a Product, waarbij ingegaan wordt op de vraag wat we tegenwoordig nog kunnen geloven in een wereld die zich zo snel ontwikkelt dat antwoorden eigenlijk bijna onmogelijk te geven zijn. Bram Reijnders toont echter zijn interpretatie van de wereld van alledag en neemt je daarbij aan de hand.

Maar terwijl je kijkt naar zijn werken moet je ook in de gaten houden dat er nieuwe vragen boven kunnen komen drijven. Want is wat je ziet wel echt wat je ziet? Of is het de visie van de kunstenaar? Zijn het vragen die de kunstenaar zelf stelt en vormen zijn werken daarbij het antwoord? Voor de bezoeker van de expositie is het uiteindelijk een eigen ontdekkingsreis om te achterhalen of het een vraag of statement van Reijnders betreft. De kunstenaar geeft in zijn werken echter wel diverse hints weg. Deze hints kunnen provoceren, intrigeren maar ook zorgen voor een begeleiding door de wereld van Reijnders. Truth is a Product is daarmee een ontdekkingsreis door de wereld van alledag.

Kijk voor openingstijden van Okker Art Gallery op de website.

BRON: Persbericht W|Roy Communications

Lees ook:Australische kunstenaar klaagt Madonna aan
Lees ook:Bram de Jonghe wint Volkskrant Beeldende Kunstprijs 2015
Lees ook:Foxes in the City, gewoon in Maarssen
Lees ook:All of us, de mens door de ogen van Hans Hoekstra
Lees ook:Etiye Dimma Poulsen sluit eigen expositie in Leonhard’s Gallery

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>