Hein de Kort exposeert in artKitchen Gallery

De uitnodiging voor de expositie van Hein de Kort CREDITS: artKitchen Gallery

In artKitchen Gallery is tot en met zondag 29 november 2015 de expositie Modern Roadkill van Hein de Kort te zien. Voor het eerst kan kennis gemaakt worden met een geheel andere kant van de striptekenaar. Hein de Kort voegt met Modern Roadkill een nieuwe dimensie toe aan zijn kunstenaarschap, namelijk de derde dimensie.

De 21 kleurrijke wandobjecten van karton van Hein de Kort zullen ruim drie weken lang te bezichtigen zijn in de Amsterdamse artKitchen Gallery aan de Hemonylaan 6a. Hiermee weet hij met zijn expositie naast de lezers van Het Parool, de Nieuwe Revu en Het Financieele Dagblad nu ook het kunstpubliek te bereiken. De expositie Modern Roadkill bereikt op zondag 29 november tussen 17:00 en 19:00 uur zijn hoogtepunt met de finissage. Hierbij zal Hein de Kort ook aanwezig zijn. Het muzikale duo Sleep Gunner zal met hun excentrieke geluid een optreden verzorgen in de galerie.

artKitchen Gallery biedt een culinair genoegen van hedendaagse kunst bestaande uit een grote verscheidenheid aan Nederlandse en internationale kunstenaars. artKitchen Gallery is zeer actief met projecten en kunstbeurzen in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren stond de galerie onder andere op: Art Amsterdam, BLOOOM (Keulen), Editions Artists’ Bookfair (New York), Printed Matter (New York), KunstRAI, OFFprint (Parijs) en Realisme.

BRON: Persbericht artKitchen Gallery

Lees ook:ArtKitchen Gallery in de ban van Galerie A
Lees ook:Kunst kopen op de KunstRAI met de KunstKoop
Lees ook:Foxes in the City, gewoon in Maarssen
Lees ook:Welke galerie wordt Galerie van het Jaar 2017?
Lees ook:KunstRAI terug van weggeweest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>