Foxes in the City, gewoon in Maarssen

CREDITS LOGO: City Fox Gallery

Vanaf 15 augustus tot 27 september is in de oude houtzagerij in Maarssen een heuse kunstgalerie gevestigd. Het initiatief is hierbij genomen door City Fox Gallery. In de hal aan het Amsterdam Rijnkanaal zijn werken te zien van onder meer kunstenares Floor in ‘t Veld en de Engelse kunstenaar Simon Pritchard.

De werken van Floor in ‘t Veld en Simon Pritchard, niet toevallig ook de ‘founders’ van City Fox Gallery, zijn niet als enige te zien in de oude fabriekshal. Naast de vaste collectie van het werk van beide kunstenaars zal ook een gedeelte van de expositie gewijd zijn aan werk van diverse andere Nederlandse en internationale gastkunstenaars. Daarbij zal er sprake zijn van een wisselende samenstelling. Tot de artiesten van City Fox Gallery behoren naast In ‘t Veld en Pritchard ook Emir & Bara, Sam Dodson, Daniella Wesseling, Tara Winona, Hein van Houten, Willeke Stubenitsky, Rob Groenhuizen, Jan – G – Jansen, Berthe van Baren en Ruben van Klaveren.

De zomerexpositie is straks elke zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op 14 augustus is de openingsparty met een preview van de expositie in de galerie. Je vindt City Fox Gallery aan de Oostkanaaldijk 6A in Maarssen.

BRON: City Fox Gallery 

Lees ook:Hein de Kort exposeert in artKitchen Gallery
Lees ook:‘Storytelling’ – Collodium fotografie door Alex Timmermans
Lees ook:De nalatenschap van oom Hein
Lees ook:De zomer in de kunstbol in Dordrecht
Lees ook:Extra City toont The Riddle of the Burial Grounds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>