Fotograaf Carli Hermès exposeert met ‘Curves’ in Amsterdam

Curves CREDITS Carli Hermès

Rademakers Gallery presenteert van 8 tot en met 31 oktober een solo-expositie van de Nederlandse topfotograaf Carli Hermès. Voor zijn nieuwste serie ‘Curves’ spelen vrouwelijke, naakte modellen de hoofdrol. De prikkelende en stilistische beelden kenmerken zich door een geraffineerde vlakverdeling en subtiel kleurgebruik.

Erotiek en een vervreemdende werkelijkheid staan in het werk van Carli Hermès veelal centraal. Met expressieve vormen en kleuren trekt hij de aandacht van de kijker. Zijn stijl heeft een duidelijke signatuur. De fotografie voor zijn nieuw vrij werk is gedempter van kleur en realistischer. Klassiek met een moderne touch.

Carli Hermès (1963) studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en de Arts University Bournemouth in Engeland. Hij werd internationaal bekend met zijn spraakmakende fotografie voor reclamecampagnes van iconische merken. Ook maakt hij modereportages voor bladen en is hij regisseur van commercials en video’s. Het autonoom werk van Carli Hermès is niet alleen op kunstbeurzen te zien geweest, maar ook in musea als het Groninger Museum, Kunsthal Rotterdam en het CODA Museum in Apeldoorn. Rademakers Gallery in Amsterdam vertegenwoordigt de fotograaf al meer dan tien jaar.

BRON: Persbericht Rademakers Gallery via Monsieur PR

Lees ook:Jef Rademakers verkoopt deel verzameling
Lees ook:Picasso in Palestina te zien dankzij Van Abbemuseum
Lees ook:Een romantische kijk in het B.C. Koekkoek-huis
Lees ook:De complete collectie Rademakers
Lees ook:Kunst kopen op de KunstRAI met de KunstKoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>