Ontdek de kunst van fotografie op Olympus’ Playground

Maak de mooiste foto’s en win CREDITS: Olympus Photography Playground

Aan de Spuistraat 172 in Amsterdam kun je tot en met 13 juli 2014 het Olympus Photography Playground Atelier bezoeken. De locatie beslaat duizend vierkante meter en staat vol met interactieve kunstwerken die je kunt fotograferen. Dit keer doe je dat met de nieuwe Olympus OM-D E-M10.

De toegang is gratis en de camera wordt gratis uitgeleend aan bezoekers. Het geheugenkaartje mag je na afloop houden zodat je de foto’s thuis kunt bekijken en bewaren. Tevens kun je ook nog workshops volgen om helemaal professioneel ten dag te komen. Deze workshops zijn op 21 juni (portretfotografie) en op 27 juni (studiobelichting). Voor meer informatie over de workshops kijk hier.

De Olympus Photography Playground in Amsterdam is nu al een groot succes. Gisteren werd de 1.000e bezoeker al verwelkomd, terwijl de Playground nog maar een week geopend is. In Berlijn, waar de Playground eerder stond, werden meer dan 50.000 bezoekers geteld. Het mooie van de Playground is dat je ook nog eens iets kunt winnen. Uit de foto’s met de beste beoordelingen kiest de jury de winnaar van de maand, uit de best beoordeelde 100 de overall winnaar. De prijs? Een OLYMPUS OM-D E-M10 inclusief een M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ lens en een geldbedrag.

Lees ook:Betaalbare kunst op de Affordable Art Fair
Lees ook:De geboorte van de digi-kunstenaar
Lees ook:Mauritshuis ontvangt ruim 12.500 bezoekers in eerste week
Lees ook:In de kerstvakantie naar Boijmans van Beuningen
Lees ook:World Press Photo-tentoonstelling trekt reeds 60.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>