KIJK! naar dit werk

KIJK! naar andermans werk in Stedelijk Museum Zwolle CREDITS: Centrum voor de fotografie/Stedelijk Museum Zwolle

Als beginnend fotograaf, maar ook als vergevorderd en professioneel fotograaf is het altijd spannend om je werken ergens te zien hangen. De expositie KIJK! biedt deze mensen echter een podium. KIJK! toont in het Stedelijk Museum Zwolle de beelden van 50 cursisten van Centrum voor de Fotografie. 
Op deze expositie zijn foto’s te zien van de beginnende tot de zeer vergevorderde fotograaf. Alle deelnemers volgen cursussen of workshops bij Centrum voor de Fotografie en tonen hier hun beste werk van het afgelopen seizoen.

Het centrum staat voor reflectie op en presentatie van fotografie en biedt begeleiding in het denken, het maken en het tonen van fotografie. Centrum voor de Fotografie biedt daartoe cursussen, workshops, werkbesprekingen en masterclasses aan. Deelnemers kunnen door middel van portfolio’s hun werk op de website met elkaar uitwisselen en becommentariëren.  Centrum voor de Fotografie richt zich hierbij op de naar kwaliteit strevende amateurfotograaf en de aankomende professional.

De opening van de expositie is op zondag 15 juni om 15:00 uur. De opening wordt verricht door Bijan Moshaver, raadslid en woordvoerder cultuur van GroenLinks Zwolle. De expositie is tot en met zondag 22 juni te bezoeken tijdens de openingsuren van het museum.

Lees ook:Modeltekenen met mannelijk naakt in Zwolle
Lees ook:Theatrale lezing in het Stedelijk Museum Zwolle
Lees ook:KunstRAI geeft jonge galerie een kans
Lees ook:De Maakbare Mens in Zwolle
Lees ook:Wegens succes verlengd: Sassenstraat, de oudste straat van Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>