Met korting naar het Nederlands IJsbeelden Festival

Het IJsbeelden festival van 2015 CREDITS: Klaas-Jelmer Sixma

Het IJsbeelden festival van 2015 CREDITS: Klaas-Jelmer Sixma

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het weer tijd wordt voor het Nederlands IJsbeelden Festival. Werd het festival voorheen in Zwolle gehouden, dit jaar is Amsterdam de plaats waar het kunstzinnige ijs te zien zal zijn. Kunst.blog.nl stelt de lezers van de blog in samenwerking met de organisatie in de gelegenheid om met korting naar het festival te gaan. 

Van zaterdag 10 december tot en met zondag 5 februari 2017 kun je genieten van een adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw. Het thema van de zesde editie van het Nederlands IJsbeelden Festival is: ‘Music Inspires’. Of je nu houdt van klassiek of modern, Hollandse hits of wereldmuziek, oude discokrakers of de nieuwste techno… het komt allemaal aan bod tijdens de zesde editie van het Nederlands IJsbeelden Festival. Van Mozart, Elvis en Prince tot en met Reggae, Musicals en enorme muziekinstrumenten van ijs, het is er allemaal te zien.

De 42 beste ijskunstenaars uit de hele wereld, afkomstig uit 16 verschillende landen, komen naar Amsterdam waar ze in een 1.500 m² grote vrieshal betoverende themawerelden creëren en meer dan 100 ijssculpturen tot wel 6 meter hoog. Daarnaast is er een gezellig horecaplein met winterse hapjes en drankjes.

Toegangskaarten zijn nu verkrijgbaar op www.ijsbeelden.nl. Volwassenen betalen 16,50 euro, kinderen van 4 t/m 10 jaar 10 euro en kinderen t/m 3 jaar hebben vrij entree. Maar voor de toegangsprijs geldt dat je met de kortingscode SHOP2016 de entreeprijs kunt reduceren met 20%. Volwassenen betalen dan 13,20 euro per ticket en kinderen 8 euro.

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Bekijk dan nu de trailer.

Lees ook:Met 50% korting naar Nederlands IJsbeelden Festival
Lees ook:Win kaarten voor het Nederlands IJsbeelden Festival!
Lees ook:Nederlands IJsbeelden Festival gaat voor verlenging
Lees ook:Nederlands IJsbeelden Festival krijgt verlenging
Lees ook:Prijswinnaars IJsbeeldenfestival zijn bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>