Laatste maand van David Bowie is in Groninger Museum

David Bowie is in het Groninger Museum CREDITS: Groninger Museum

De tentoonstelling David Bowie is gaat de verlenging in. Nog maar vier weken is de populaire tentoonstelling over het leven en werk van muziekicoon Bowie nog te zien in het Groninger Museum. In drie maanden tijd bezochten al 150.000 mensen de bijzondere expositie. In de laatste weken tot en met 10 april is David Bowie is ook op alle vrijdagavonden tot 22.00 uur open.

Van de 150.000 mensen die de tentoonstelling tot nu hebben bezocht komt één op de tien uit het buitenland. Veel mensen komen zelfs vaker dan één keer. “Fantastische show. Ik ben al vier keer geweest sinds de opening en ik ga zeker nog een keer”, aldus een enthousiaste Bowie-fan.

Het Groninger Museum is op Goede Vrijdag 25 maart en op zaterdag 26 maart open van 10.00-22.00 uur en op beide Paasdagen, 27 en 28 maart, van 10.00-18.00 uur. Vanaf 18.00 uur zijn bij de avondopenstellingen alleen David Bowie is en Joris Laarman Lab te bezoeken.Bezoekers die de tentoonstelling David Bowie is willen zien wordt sterk aangeraden vooraf online een ticket kopen via www.davidbowie-groningen.nl. David Bowie is reist volgend voorjaar door naar Tokyo. Voor zover bekend is Groningen de laatste venue die de tentoonstelling in Europa aandoet.

BRON: Persbericht Groninger Museum

Lees ook:David Bowie is langer in Groninger Museum
Lees ook:100.000e bezoeker voor tentoonstelling David Bowie is in Groninger Museum
Lees ook:Tentoonstelling David Bowie is ook op zaterdagavonden open
Lees ook:Laatste weekend David Bowie is in het Groninger Museum
Lees ook:Voorverkoop tickets voor Bowie-blockbuster begint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>