100.000e bezoeker voor tentoonstelling David Bowie is in Groninger Museum

De 100.000e bezoeker van David Bowie is in het Groninger Museum CREDITS: Groninger Museum

Het Groninger Museum heeft de 100.000e bezoeker van de tentoonstelling David Bowie mogen verwelkomen. De 47-jarige Margriet Strasser uit Bemmel ontving een Bowie-tas met daarin de catalogus van de tentoonstelling uit handen van Andreas Blühm, directeur van het Groninger Museum.
Volgens mevrouw Strasser is David Bowie een bijzonder icoon waar ze veel herinneringen aan hebben. “We hebben een hotel geboekt in Roden en maken er echt een gezellig weekend van.” Onder de 100.000 bezoekers waren ook onder meer de cast van de musical De Tweeling, columnist Sylvia Witteman, D66-leider Alexander Pechtold, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Jet Bussemaker, Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder en talkshow host Eva Jinek.

David Bowie is is wegens succes met een maand verlengd tot en met zondag 10 april. Tijdens de verlenging zal het museum niet alleen op zaterdagavond, maar ook op vrijdagavond geopend zijn tot 22.00 uur (bezoekers kunnen tot 21.00 uur naar binnen). Het betreft de vrijdagavonden op 18 en 25 maart en 1 en 8 april 2016 en alleen de tentoonstellingen David Bowie is en Joris Laarman Lab. In de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers op maandag 22 en 29 februari terecht in het museum. Ook op Tweede Paasdag, 28 maart, is het museum geopend.

Kijk voor actuele openingstijden op de website www.groningermuseum.nl

BRON: Persbericht Groninger Museum

Lees ook:David Bowie is langer in Groninger Museum
Lees ook:Laatste maand van David Bowie is in Groninger Museum
Lees ook:Tentoonstelling David Bowie is ook op zaterdagavonden open
Lees ook:Laatste weekend David Bowie is in het Groninger Museum
Lees ook:Voorverkoop tickets voor Bowie-blockbuster begint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>