Kaarten Bowie Late Night zijn al uitverkocht

Album cover shoot for Aladdin Sane, 1973 (detail)
Design by Brian Duffy and Celia Philo, make up by Pierre La Roche
Photograph by Brian Duffy
© The David Bowie Archive and (under license from Chris Duffy) Duffy Archive Limited

De eerste toegangskaarten voor de tentoonstelling David Bowie is in het Groninger Museum zijn al uitverkocht. Het gaat om kaarten voor de speciale Bowie Late Nights waarbij het Groninger Museum op de vrijdagavond open zal zijn.

Tijdens deze avonden organiseert het museum tegen een aanvullend tarief een bijzonder programma met gastsprekers zoals Leo Blokhuis, Hans Ubbink en Ad Visser. Dit vrijdagavondprogramma is uitverkocht maar voor de reguliere dagen zijn er nog wel kaarten beschikbaar die online te bestellen zijn via www.davidbowie-groningen.nl. De campagne voor de tentoonstelling is op dit moment in volle gang in de grote steden van Nederland. De zinnenprikkelende multimediale ervaring David Bowie is toont meer dan 300 objecten uit het persoonlijke archief van David Bowie. Te zien zijn bewaarde handgeschreven songteksten, originele kostuums, foto’s, ontwerpen van albums en ander zeldzaam materiaal van de afgelopen 50 jaar. Het maakt zichtbaar hoe het werk van David Bowie beïnvloed is door en invloed heeft gehad op uiteenlopende stromingen in kunst, design, theater en de hedendaagse cultuur.

Het Groninger Museum is tijdens David Bowie is iedere dag een uur langer open. Ook tijdens de feestdagen en op maandagen in de schoolvakanties is het museum geopend. Voor het eerst maakt het museum gebruik van time slots, om zo teleurstellingen en lange wachtrijen zoveel mogelijk te voorkomen. David Bowie is is in het Groninger Museum van 11 december 2015 tot en met 13 maart 2016. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.davidbowie-groningen.nl.

BRON: Persbericht Groninger Museum

Lees ook:Groninger Museum plaatst rouwboek na overlijden David Bowie
Lees ook:Groninger Museum maakt zich klaar voor tentoonstelling David Bowie
Lees ook:David Bowie is langer in Groninger Museum
Lees ook:Bowie-tentoonstelling leidt tot presentatie nieuwe vinyl-releases
Lees ook:Laatste maand van David Bowie is in Groninger Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>