Catawiki en Excellent Art bundelen krachten voor veiling werken Peter Donkersloot

In deze inspirerende omgeving toont Peter Donkersloot zijn werken CREDITS: Louwman Exclusive/Execllent Art

Genieten van ruim 150 kunstwerken van Peter Donkersloot in de mooiste showroom van Nederland en direct online bieden via de telefoon op kunst die je aanspreekt? Excellent Art, Louwman Exclusive en Catawiki bieden deze unieke beleving in Utrecht vanaf komende vrijdag!

De (online)veiling start op vrijdag 11 september om 12.00 uur met een klap van de veilinghamer door Peter Donkersloot zelf in Utrecht en loopt af op 18 september vanaf 20.00 uur. Na de opening op 11 september is er een meet & greet met Peter Donkersloot. Een uitgelezen kans om samen en je favoriete kunstwerk op de foto te gaan. De werken van Peter Donkersloot zijn bij deze veiling niet alleen te koop, maar ook te zien. Nooit eerder was er zoveel werk van meester-schilder Peter Donkersloot bij elkaar te zien in Nederland. Het is zijn grootste solotentoonstelling waarbij je op alle aanwezige werken kan bieden via de online veiling van Catawiki, het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Iedereen is welkom om de geëxposeerde schilderijen en gesigneerd grafiek te bezichtigen.

De fraaie kunst van de veelzijdige Peter Donkersloot komt volledig tot zijn recht te midden van de unieke architectuur van het gebouw van Louwman Exclusive. Er is een inspirerende ambiance met exclusieve automerken van onder andere Maserati, McLaren, Lexus, Bentley, Morgan en Lamborghini. De werken van Peter Donkersloot zijn alom geliefd en gewild in binnen- en buitenland: van zijn maffia-schilderijen tot zijn bijzondere stadsgezichten, bloemen, beroemde popsterren, royalty’s en acteurs, van The Beatles tot The Godfather, van Rembrandt tot Marilyn Monroe. Overigens werkt Donkersloot ook veel in opdracht met de kenmerkend meegeschilderde lijst als handelsmerk waarmee hij zijn werken een extra gelaagde dimensie geeft.

Je vindt Excellent Art/Louwman Exclusive aan de Proostwetering 53 in Utrecht, direct aan de A2, afrit 6. De online veiling start vrijdag 11 september om 12.00 uur tot en met 18 september 2015 aflopend vanaf 20.00 uur. De galerie/showroom is dagelijks geopend van 8.30 tot 18.00 uur.

BRON: Persbericht Excellent Art

Lees ook:Een Ode aan de Vrouw
Lees ook:De allernieuwste werken van Tos Kostermans
Lees ook:Britse kunstenaar Hayden Kays bezoekt eigen veiling in Maastricht
Lees ook:Louwman Museum: meer dan alleen auto’s
Lees ook:Anton Pieck in de veiling

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Catawiki en Excellent Art bundelen krachten voor veiling werken Peter Donkersloot

 1. Henk

  Komen de kunstwerken van Peter Donkersloot dit jaar weer naar Nederland? Vorig jaar dit helaas moeten missen.

    /   Reply  / 
  1. José van der Wegen Auteur

   Beste Henk, ik heb er helaas nog niets over gehoord, dus ik vrees dat we het even een jaar zonder moeten doen op deze manier. Maar misschien komt er wel spoedig elders een veiling of expositie. Ik zal het proberen in de gaten te houden!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>