Doe mee aan de ZomerExpo

Woest, de ZomerExpo van 2015 CREDITS: ZomerExpo

Wie graag kunst maakt en een podium zoekt, kan terecht bij ZomerExpo. Iedereen kan meedoen aan deze grootste verkooptentoonstelling in een museum. De tentoonstelling wordt namelijk samengesteld door een open inschrijving. 

ZomerExpo bestaat sinds 2010 en was direct een groot succes. Voor de editie van dit jaar is gekozen voor het thema Woest. Door gebruik van thema’s kan een vorm van eenheid gerealiseerd worden tussen alle diverse werken die aangemeld worden voor de expositie. De ZomerExpo wordt georganiseerd door ArtWorlds en Gemeentemuseum Den Haag. In totaal 50 verschillende juryleden kiezen uiteindelijk 275 werken voor de tentoonstelling Woest in het Gemeentemuseum Den Haag. Deze is te zien vanaf 11 juli tot en met 20 september 2015.

Natuurlijk, juli is nog ver weg en waarom is er dan nu al aandacht voor op Kunst.blog.nl? Heel simpel: om mee te doen aan de ZomerExpo zul je jezelf als kunstenaar wel moeten inschrijven. En inschrijven dient te geschieden voor 20 maart aanstaande. Eind maart en in april vinden vervolgens een aantal voorrondes plaats. Op 28 maart is de voorronde in Loods 6 in Amsterdam, op 11 april in de Groningse Mediacentrale en op 18 april in de Spoorzone 013 in Tilburg. Op 25 april is er een extra voorronde in Den Haag. Deze is vooral bedoeld voor buitenkunst. Deze voorronde vindt plaats in de tuin van het Gemeentemuseum Den Haag.

Kijk op de website van ZomerExpo voor meer informatie met betrekking tot het aanmelden van je werk of werken en de reglementen.

Lees ook:Inschrijvingen geopend voor ZomerExpo 2012
Lees ook:Bijna 2500 aanmeldingen voor ZomerExpo
Lees ook:ZomerExpo2012
Lees ook:Deze zomer brengt Licht in de kunst
Lees ook:Gemeentemuseum presenteert ZomerExpo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>