Steve Schapiro komt naar Nederland

Muhammad Ali door de lens van Schapiro CREDITS: Steve Schapiro, GMW

De wereldberoemde fotograaf Steve Schapiro komt naar Nederland. Zijn komst hangt samen met een exclusieve tentoonstelling in het kantoor van GMW Advocaten in Den Haag. De schitterende foto’s van beroemdheden uit de sport-, muziek- en entertainmentwereld gemaakt door Schapiro zijn op 12 en 13 november te zien in Den Haag. De 80-jarige fotograaf komt speciaal voor deze gelegenheid over uit New York. 
De foto’s van Schapiro tonen onder meer een doorgedraaide Robert de Niro in Taxidriver, Muhammad Ali in zijn jonge jaren en Robert Redford op de motor. Ook popsterren Lou Reed, David Bowie en Barbra Streisand zijn door Schapiro op de gevoelige plaat vastgelegd, net als politieke kopstukken zoals Martin Luther King en Robert Kennedy. Steve Schapiro was onder meer de vaste fotograaf tijdens de opnamen van The Godfather Part I, II en III en maakte gedurende de opnamen prachtige foto’s van de acteurs van deze film-trilogie.

GMW Advocaten organiseert deze vernissage van de beroemde Amerikaanse fotograaf in samenwerking met de toonaangevende fotogalerie Wouter van Leeuwen uit Amsterdam. Aanleiding voor het evenement is het 25-jarig bestaan van het Haagse advocatenkantoor.

Lees ook:Robert Vos wint Zilveren Camera
Lees ook:Anton Corbijn signeert
Lees ook:Illegaal van Marokko naar Lanzarote
Lees ook:Foto’s van de straat door Joan Colom
Lees ook:Zilveren Camera gaat naar Joost van den Broek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>