Oud-president George W. Bush exposeert met portretten

Een onderdeel van de expositie FOTO: Kim Leeson voor George W. Bush Presidential Center via Flickr

De Amerikaanse oud-president George W. Bush staat niet bekend als de beste president die de VS ooit heeft gehad, maar het is zeker een oud-president die kan schilderen. De oud-president is deze week van start gegaan met een expositie van portretten van wereldleiders in zijn eigen presidentiële bibliotheek in het George W. Bush Presidential Center in Dallas.

De expositie heet ”The Art of Leadership: A President’s Personal Diplomacy.” Meer dan 24 portretten van wereldleiders, minister-presidenten en andere hoge topfunctionarissen zullen worden getoond. Met de expositie wil de oud-president een kijkje geven in zijn leven als president. Daarom worden er ook diverse foto’s en andere aandenkens aan zijn presidentiële periode getoond. De expo is nog te bezoeken tot en met 3 juni.

Lees ook:Controversie in Canada
Lees ook:George Washington x Willem Oltmans
Lees ook:President Obama bezoekt Rijksmuseum
Lees ook:Schilder Bedri Baykan neergestoken in Istanbul
Lees ook:Nachtwacht krijgt wereldpubliciteit door Obama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>