Jong talent in Amsterdam

Jong talent van de kunstacademies exposeert evenals voorgaande jaren bij galerie Ron Mandos in Amsterdam. Gastcurator Radek Vanja selecteerde werk van… (trompetgeschal…) Maarten Peerdeman, Rik Smits, Mirjana Vbraski en Florian van Roekel (KABK, Den Haag), Rogier Cloin, Yoeri Guepin, Jasper Griepink, Eline Wessels en Martien van den Hoek (HKU, Utrecht), Ronald Bal en Lydia Woort (CABK, Zwolle), Ruta Butkute, Robin Waart, Dawood Hilmandi, Kerstin Heyen en Kaweh Modiri (Rietveld Academie, Amsterdam), Lydia Weijers, Thijs van Gasteren, Anne Geene en Marleine van der Werf (St.Joost, Breda) en Dennis Amatdjais (St. Joost Den Bosch).

Best of Graduates 2010 loopt tot en met 28 augustus 2010. Op de slotdag wordt de winnaar bekend gemaakt van de ‘Ron Mandos Young Blood Award’. Deze prijs gaat naar een van bovengenoemde deelnemers. Hij/zij krijgt behalve een geldbedrag ook een soloshow in de galerie in Amsterdam.

Lees ook:Drieduizend kunststudenten zwaaien af
Lees ook:Kabinet van een onderzoeker: Anne Geene
Lees ook:Margriet Smulders in Amsterdam
Lees ook:Kunststudenten presenteren hun werk
Lees ook:UNDISCOVERED door The Photo Graduates

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>